3 par sko, du skal eje dette efterår

Bladene bliver brune og røde, og de begynder lige så stille at dale af træernes grene. Vinden er også begyndt at tage til i styrke, og regnvejrsdage bliver der flere af. Det er helt uundgåeligt ikke at opdage, at efteråret har erstattet den sommer, som vi aldrig fik. Nogle er helt vilde med, at det endelig er blevet efterår, men størstedelen ærgrer sig over, at sommeren aldrig kom, og de nu skal vente yderligere ni måneder for at få den at se igen. Uanset hvilken en af disse typer man er, bliver man nødt til at få det bedste ud af årstiden som muligt. Det kan man f.eks. gøre igennem sin påklædning eller sit valg af sko. Sko kan ofte være lidt af et dilemma på dette tidspunkt. Vejret kan nemlig ikke – ligesom om foråret – beslutte sig for, om det skal være koldt eller lunt. Vi giver dig derfor ideer i det følgende til, hvilke 4 par sko der bliver nødt til at være en del af din garderobe hen over efteråret.

De pæne støvler

Først og fremmest skal du ud og lede efter et par støvler, og det skal ikke være et hvilket som helst par, men nemlig et pænt par. Bare fordi vejret bliver koldere, skal du ikke gemme dig væk i grimt og varmende tøj. Efteråret byder på masser af mode, og den første måde at omfavne dette på er ved at få fat i et par alt for lækre støvler, der skal fuldende outfittet.

Glem ikke de vandtætte

Foruden et par lækre og pæne støvler, skal du også have fat i et par, som er vandtætte. Det regner om efteråret – faktisk rigtig meget af tiden – og derfor kan du ikke undvære et par vandtætte støvler, hvis du ønsker at slippe for at synke hen i mudderet og at få våde tæer. Der findes mange vandtætte støvler, der ser fede ud, så det er bare med at lede grundigt.

Sneakers til dagligdagen

Støvler er dog ikke det eneste, som din garderobe bør indeholde. Du bør også have et par sneakers til de dage, hvor vejret er ganske fint, og du ikke orker støvlerne. Sneakers giver både en fed udstråling, kan findes i alverdens stile, og er behagelige at have på, hvilket alt sammen gør dem uundværlige hen over efteråret.

Høje hæle

Sidst men ikke mindst skal du have et par høje hæle, som du kan tage på til fest og andre lignende arrangementer – sådanne skal der nemlig nok dukke op hen over efteråret.

Alle disse skønne sko kan du finde inspiration til på http://nye-sko.dk. Bloggen er lavet af webshoppen Tøndersko, som hele tiden sørger for at holde dig opdateret på, hvad der rører sig i modeverdenen inden for sko, og hvilke sko der passer perfekt til efteråret.