Derfor er catering i København en succes

I sidste uge var jeg så heldige at runde de 40 år, og det skulle selvfølgelig fejres. Jeg glædede mig sådan til at invitere hele min familie og alle mine venner og begynde at planlægge den store dag med dem, jeg holder af. Jeg fik dog hurtigt sved på panden, da jeg begyndte at tænke på maden. Jeg elsker at lave mad, og jeg laver det for det meste altid selv. Men til sådan et arrangement kunne jeg simpelthen ikke overskue tanken om at skulle stå i køkkenet. Derfor valgte jeg at bestille catering til min fødselsdag, og det var uden tvivl en af de bedste beslutninger. 

Brug tiden med vennerne og familien

Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke behøvede at stå ved gryderne hele dagen på min fødselsdag, og det alene var en kæmpe lettelse. Det var dog egentligt først, da mine venner og familie kom, at det gik rigtigt op for mig, hvor rart det egentligt var, at jeg havde bestil mad ud af huset. Jeg kunne bruge tiden med dem, jeg holder af og ikke hele tiden rende ind og ud af køkkenet. 

Mad til tiden

Jeg må ærligt indrømme, at jeg var noget bekymret for, om maden ville komme til tiden. Det ville være rigtig ærgerligt, hvis jeg stod uden mad med sultne gæster. Heldigvis kom maden til tiden som planlagt, og den var stadig dejlig varm. 

Glade gæster

Da min fødselsdag var på vej til at slutte, talte jeg med flere af mine gæster. De var alle sammen meget overrasket over, hvor lækker maden var. Det var en rigtig god oplevelse, da der noget for alle i familien. Vi blev enige om, at det var en nem og lækker løsning, som vi klart vil bruge fremover til større arrangementer. Priserne var derudover også rigtig tiltalende. Læs mere omkring catering i København hos ebuffet.dk.