En bamse med struktur

Små fingre kan rigtig godt lidt ting med struktur. Det giver mulighed for at udforske, men små fingre holder gerne på ting, der finder vej ind i munden også, så det gælder om at tænke over, hvad det er, de små får at lege med. Jeg er vild med hæklede bamser, men jeg kan ikke hækle selv. Det er der heldigvis andre, der kan, og det er min fordel. For ikke kun er der nogen, der kan hækle, der er dem, der gør det i bæredygtige materialer, som er gode for de små og alle os andre.

Håndlavet luksus til baby

Jeg er vild med den lille abe, jeg har fundet på nettet. Den er håndlavet og i rene materialer, en har masser af struktur, og så er det bare en sund lille en. Den kommer fra en mærke, der hedder Suztain, der kan købes på nettet. Det er et mærke, der imponerer ved at være meget alsidigt i sit udvalg. Det er ikke kun smukke bamser, der er hæklet i hånden i gode materialer, hvor du samtidig kan støtte fattige, arbejdende kvinder i andre lande, men alt fra sæbe og andre husholdningsprodukter.

Et spændende udvalg

Jeg er begyndt at købe forskellige andre ting fra det store udvalg og jeg har været mere end bare tilfreds med det hele. Det er en rig mulighed for at få alt til hjemmet, men noget, der er fornuftigt. Normalt har jeg været skuffet over den slags produkter, for ja de er bæredygtige, men de virker ikke som de konventionelle alternativer. Her er der en forskel, for det her fungerer faktisk.

Så jeg lader mig imponere over dette, udvalget og priserne, for der er rig mulighed for at supplere op med alt det nødvendige. Og mens jeg handler på nettet, så kan den anden hånd lege med bamsen og den lille.

by