En sjov konkurrence

Jeg blev sidste år inviteret til ølsmagning af min bror, og det endte med at vi sad og smagte på 10 forskellige øl, og så skulle vi vurdere dem og snakke om det. Over halvdelen af dem smagte ifølge mig af noget, som var brygget i en gammel gummistøvle, og det kunne enhver gøre bedre, så min bror udfordrede mig til at stille op med to øl til næste års ølsmagning, og ja dum som jeg er, så tog jeg imod udfordringen.

Så måtte jeg i gang

Nu skulle jeg så til at gøre klar til konkurrencen, for jeg har brygget 2 øl, som skal ud og konkurrere, og ja de er bedre end dem, som var med sidste år.

Det startede dog ikke sådan, men takket være en hjemmeside om ølbrygning, som min bror kendte, så fik jeg hurtigt luft under mine vinger og kom i gang med at få brygget øl. De havde på den side alt det, som jeg skulle bruge og lidt til, og deres kundeservice samt den blog, som de henviser til, er med til at sikre, jeg fik en rigtig god start og ikke faldt i de mest almindelige fælder.

Det er sjovt og lækkert

Jeg bestilte to starterkits, allerede kort tid efter fik jeg det hele leveret, og prisen var ikke specielt høj i forhold til det, som jeg havde forventet.

Det har faktisk været en sjov proces, og alle de råvarer og remedier, som jeg har købt, har været i en fremragende kvalitet. Det er med til at gøre ølbrygning til en leg, og det er sjovt, og nu må vi se. Jeg forventer jo, at jeg mindst får en medalje med hjem, ellers må jeg jo prøve til næste år igen, for selvom det var en udfordring fra min bror, så har jeg fået blod på tanden, og nu skal jeg brygge mere øl til familie og venner.