Få dit navn og logo på alt mellem himmel og jord

Der er ingen grænser for, hvad Trykpriser kan lave med dit navn på, med dit logo på og i dine farver. Jeg blev overrasket over alle de muligheder, der åbnede sig, da jeg havde kigget på deres hjemmeside første gang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var her, jeg skulle have lavet min næste omgang tryksager.

Flot og professionelt

Ikke nok med at Trykpriser kan levere tryksager i en uovertruffen kvalitet på rekordtid, så kan jeg rigtig godt ilde, at de har en effektiv prisberegner på deres hjemmeside. Når jeg skal have lavet noget nyt, om det er post-its, flyers, flag eller noget helt andet, så ved jeg allerede fra starten af, hvad jeg skal betale for herlighederne.

Det var alt dette, der overbeviste mig om, at det var Trykpriser, jeg ville bruge, og da de samtidig leverer alt det, de lover, så er det grunden til, at jeg stadig bruger dem til alle de tryksager, der er brug for i min virksomhed.

Står du og mangler noget tilsvarende, også selvom det haster, så leverer de hver eneste gang. En gave for mig og min virksomhed, og det jeg selv ønsker, vi skal leve op til.

Stor ros til dem alle

Uanset hvem af dem, jeg tager fat i, og uanset hvilken opgave det drejer sig om, så får jeg følelsen af, at jeg er den eneste kunde, og at det alene er min ordre, det hele drejer sig om. Det er helt fantastisk, for nogle gange så er det rigtig store ordrer, jeg afgiver, og andre gange har jeg alene brug for nogle få ting, men der er aldrig forskel på den service, jeg får.

Det kan kun skyldes, der er tale om en virksomhed, hvor alle samarbejder knokler, og jeg kan kun rose dem igen og igen for det arbejde, de udfører.