Få inspiration til dit badeværelse på indretningogvvs.dk

Hvis du går og leder efter en god og holdbar inspirationskilde til din bolig indretning, møblering eller ombygning – eller hvis du står for at skulle opbygge eller renovere erhvervslokaler – så bør du tage et kig på bloggen indretningogvvs.dk.

Her finder du forskellige personers beskrivelser af deres erfaringer med indretning, lige fra spiseborde og stole over belysning, gulvtæpper og vægdekoration til badeværelser, køkkenvaske, brusekabiner, badearmaturer og toiletter.

Især vvs-verdenen kan være noget af en jungle at begive sig ud i på egen hånd, når man står for at skulle renovere badeværelset eller køkkenet. Det er selvfølgelig altid en fordel selv at købe materialer og ting som for eksempel vask, armatur, toilet, brusere, emhætter, og andre løsdele, da en entreprenør typisk vil tage en højere pris, hvis han selv skal levere samtlige materialer i forbindelse med etablering af køkken eller badeværelse. Og som du vil kunne læse i de mange blogs, er der endnu flere penge at spare, hvis du vælger at handle i en onlineshop frem for i en fysisk butik eller i et byggemarked.

På bloggen indretningogvvs.dk kan du læse om bloggernes forskellige erfaringer med renovering og udskiftning af badeværelser og køkkener i privat regi såvel som i erhvervsmæssig sammenhæng. Læs for eksempel om Kim, som lavede sin research og dernæst fik overtalt cheferne til at renovere medarbejdernes badeområde, da det gik op for dem, at det kunne gøres meget billigere, end de først havde forestillet sig. Kim og hans kolleger endte med lækre brusekabiner med de eksklusive Grohe Rainshower brusere – og de holdt sig inden for budgettet. Eller om Mads, som giver gode råd om renovering af badeværelset med produkter fra Geberit, med hvilke du kan opnå et smart og strømlinet badeværelse med væghængt toilet med lugtudsugningssystemer, selvrengøring og meget mere. Geberit er kendt for at producere hygiejniske og elegante toiletter i særdeles høj kvalitet og med en uovertruffen komfort og med mange smarte features som for eksempel brugsvandsopvarmning til gennemstrøms-vandvarmer (som kan deaktiveres), WC-skål uden skyllekant, sædevarme i toiletsædet, afkalkningsprogram, selvrensning og mulighed for programmering af fire brugerprofiler. Så hvis du er på udkig efter et high tech toilet, kan du læse bloggernes anmeldelser af blandt andet Gerberits produkter på indretningogvvs.dk.

Læs også om glas, service og bestik, møbler til stue, børneværelse og soveværelse samt selvfølgelig idéer og anbefalinger til belysning.