Find inspiration til sommerens skomode

Find inspiration til sommerens skomode

Byder din sommer også på konfirmationer, bryllupper og andre festlige arrangementer? For mange er sommer lig med et hav af fester, og til disse fester skal outfittet være i orden. Derfor er det måske på tide at tilføje prikken over i’et til din sommergarderobe med et par fede sommersko. I denne artikel får du inspiration til sommerens skomode til mænd. Derudover henvises du til en skoblog, hvor du altid kan finde opdateringer inden for tidens skotrends.

 

De klassiske Chelsea boots

Det danske sommervejr viser sig ikke altid fra den bedste side, hvorfor vi i Danmark ikke altid kan forvente høj sol og 25 graders varme om sommeren. Derfor er det ligeledes en god idé, at sommerens fodtøj skal være praktisk og kunne holde til det ustadige vejr. Til dette formål er de klassiske Chelsea boots helt perfekte. Med denne flotte ankelstøvle til mænd kan du kombinere stil og komfort, samtidig med at din støvle er praktisk, både til efteråret, foråret og om sommeren. Dine Chelsea boots kan kombineres med alt slags tøj, og de er derfor både fede til et par mørke jeans og et par finere habitbukser. Også derfor er denne støvle helt perfekt til sommerens festlige arrangementer.

 

De korte snøresko

Er du på udkig efter en tidløs herresko, som både kan bruges til hverdag og til fest? Hvis du ønsker at fremstå stilet til sommerens arrangementer, skal din sommergarderobe indeholde et par fede, korte snøresko i læder eller ruskind. Lige nu er den blå ruskind og den brune læderfarve topmoderne, og med disse farver kan du tilføje et unikt twist til sommerens outfits. Hvis din stil passer til skoen, kan du ligeledes bruge dem til hverdag – hvis ikke, skal du ikke tøve med at købe skoen. Mange har et par korte snøresko i flere år og bruger dem kun til finere lejligheder.

 

Find mere inspiration på denne blog

Ønsker du at læse mere om sommerens modetendenser, så du kan fremstå moderigtig og smart? Ved at klikke her, finder du en opdateret modeblog, som blandt andet indeholder artikler om herresko mærket Rieker sko. Hos skomærket Rieker sko finder du et stort udvalg af smarte sko, som kombinerer smart design med høj kvalitet. På bloggen kan du ligeledes finde andre artikler, som er basseret på tidens nyeste skomode. Husk desuden, at det altid er bedre at have et par sko for meget end et par sko for lidt.

by