Jeg kan følge med alle steder

Det er egentlig fantastisk. Jeg satte kameraer op, og via min telefon kan jeg kigge ind, når jeg har lyst. Jeg har en alarm, der går af, hvis der er bevægelse, men bare det, at jeg selv kan gøre det ude som hjemme, det gør en meget stor forskel i min hverdag. Når jeg er langt væk, kan jeg ikke selv gøre en forskel, men jeg kan give alarm til dem, der kan. Og desuden føler jeg mig bare så meget mere sikker, for det er meget tydeligt, at der er masser af overvågning hos mig.

Det hele klarede jeg selv

Jeg satte selv det hele op. På den måde fås udstyret til en meget bedre pris. Det er ikke så svært igen, det kræver en stige, lidt værktøj og en lille smule snilde. Så det var mig og min bror og en eftermiddag, så var den klaret. Han syntes i øvrigt, det var ret smart, så jeg har fortalt ham, hvor jeg har købt min overvågning.

Nu overvejer han også at gøre det samme hjemme hos sig selv, og ja, så kommer jeg ud til ham og giver en hånd. Noget for noget, det er på ingen måder urimeligt. Det var desuden ret hyggeligt at lave det arbejde sammen med ham. Vi følte os meget praktiske, for det er ikke så tit, vi får den slags muligheder.

Den bedste kvalitet

Som regel får du, hvad du betaler for. Når det kommer til overvågning, får du den samme gode kvalitet bare billigere, hvis du sætter det op selv. For du betaler for dem, der udfører arbejdet oveni hatten. Det giver god mening, at gør-det-selv løsningen har en økonomisk fordel, der er til at tage og føle på. Jeg er rigtig glad for min overvågning og lige så glad for min besparelse.