Jeg manglede inspiration til indretningen

Jeg kan godt lide ting med lidt kant, naturmaterialer som træ sat sammen med glas og metal. Det må gerne se vejrbidt ud, men ikke slidt. Samtidig må det gerne have en lethed over sig, som giver en ren fornemmelse, når man går ind i et rum. Jeg vil hellere have lidt, men godt, men jeg synes ikke, de gængse møbelhuse har haft lige det, jeg har sukket efter.

Boligblogs og lækkerier

Når jeg tænker indretning, så tænker jeg store, massive egetræsborde, jeg tænker chesterfield stil i en moderne sammenhæng, og jeg tænker enkle, rustikke og kraftige møbler med lette ben, der løfter dem. Ideerne og alle ønskerne til min egen indretning finder jeg på blogs. Her er adgang til andres ideer og dem, der kan lide det samme, som mig.

Samtidig giver det et meget bedre indtryk af kvaliteten og det reelle udseende på et møbel, end jeg kan finde andre steder. Det er der, alle de andre købere og drømmere fortæller om deres erfaringer og glæder ved designmøbler. Det fungerer som et forum af glæde, og derfor er blogs det, jeg bruger, når jeg skal finde noget nyt.

I det her tilfælde møbler, for jeg vil have lige det, der udtrykker min stil og personlighed, og samtidig vil jeg have noget, der skiller sig ud fra mængden. Design er selvfølgelig ikke nok, for det skal samtidig være i en kvalitet, der holder. Du kan finde rigtig meget af det, der er moderne lige nu og her i en hvilken som helst møbelforretning, men det gør det ikke nødvendigvis værd at købe.

Vælg laminatet fra

På afstand er der ikke den store forskel, men når du kommer tæt på, så kan du virkelig se forskellen på laminat og sammenpresset træ og så på kvaliteten af massiv brædder. Det samme gælder læder og kunstlæder og stof, hvor der ligeledes er en forskel.

Kvalitet er ikke kun pænere fra starten af, det holder sig også pænere med årene, der går. Med kvalitet får du patina, når dine ting bliver brugt, mens du med dårligere kvalitet får tydeligt slid, der ikke gør noget godt for dine møbler og deres udseende.

Det er derfor, jeg vælger mine blogs med omhu og det samme, når jeg vlger, hvor jeg skal handle. Billig møbler skal skiftes tit og ofte, mens de gode bare holder. Det er en investering for livet, og tro mig, du vil ikke fortryde, at du sparede op og valgte det bedste fra starten af.

by