Jeg rører ikke rør

Det var en af de ting, som bedstefar sagde, og den gamle elektriker havde ret, blikkenslagerarbejdet skal man overlade til de professionelle, og jeg har ikke engang forsøgt at teste det af, for jeg ved han har ret.

Så da jeg havde nogle rør, som jeg skulle have skiftet i min forretning, så var det bedstefar, som jeg ringede til for at høre, om han vidste, hvilken blikkenslagermester jeg skulle tage fat i, for dem jeg havde snakket med var ikke specielt samarbejdsvillige, for det var i min forretning, jeg skulle have skiftet nogle rør, så jeg kunne ikke være lukket i ugevis.

De findes derude

Min bedstefar og http://www.oeens-blikkenslager.dk/, som han anbefalede, blev min redning, for de var hurtige og meget kompetente, og fra det sekund jeg snakkede med deres kundeservice, så var jeg i trygge hænder, og der var så godt styr på det hele, at jeg blev meget overvældet. Kort tid efter jeg snakkede med kundeservice kom en blikkenslager ud, det tilbud de gav mig kom meget hurtigt, og det arbejde, som de skulle udføre, blev udført hurtigt og med den største professionalisme og til en pris, som var langt under, hvad jeg havde budgettere med. Så jeg klager bestemt ikke, for der er jo ingen, som ikke gerne vil have god service, hurtigt reperationer eller renovering og til en pris, som efterlader mange af deres konkurrenter i støvet.

Jeg skal inden længe bruge en blikkenslager til huset, for køkkenet skal renoveres, og jeg ved godt, hvem som skal sørge for alt, der er blikkenslagerrelateret, for jeg kan ikke forestille mig, der er andre, som kan levere på samme høje niveau fra service over arbejdet til prisen, men jeg indhenter selvfølgelig to andre tilbud, men det er nu mere på skrømt, for det er en beslutning, som er taget på forhånd.