Lækker mad hos os selv

Når vi har gæster, så e det intet prolem at servere god og lækker mad, som vi alle kan hygge os med, og jeg plejer at lave nogle retter, der går rent ind. Men når det kommer til at invitere rigtig mange mennesker, så er jeg ret sikker på, at jeg ikke kan følge med i køkkenet. Jeg skulle finde på noget andet i anledning af den runde fødselsdag, så jeg også kunne nyde dagen.

Det skulle være et tidligt arrangement

Så kan dagen nemlig udvikle sig, og folk kan gå, når det passer dem. Nogle vil gå tidligt, andre vil blive hængende, og det er lige, som jeg gerne vil have det. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville finde noget brunch ud af huset. Jeg havde nemlig også besluttet, at jeg ville holde det hjemme, for det er så meget mere hyggeligt.

Desuden kan jeg rigtig godt lide brunch, så det ville være det helt perfekte for mig. Små pølser, sprødt bacon, æg, frugt og brød samt alt det andet. Det er luksus, og det er noget, der kan nippes af i rigtig lang tid. Jeg havde desuden hørt godt om et firma, der leverede catering, så jeg satsede på, at brunch også var på deres repertoire.

Lækker mad og den perfekte dag

Dagen oprandt, og maden samt gæsterne dukkede op på det aftalte tidspunkt. Gæsterne i godt humør, maden frisk og rygende varm. Det var den perfekte kombination, og det var lige det, jeg havde ønsket mig. Det var helt fantastisk mad, og alle nød den. Det får snakken til at gå om bordet, og der var hele tiden folk oppe ved buffeten for at tage noget mere af alle de lækre retter.

De gav mig lige den fødselsdag, jeg havde ønsket mig, og jeg nød maden lige så meget som gæsterne.