Når historien bliver gjort levende

Jeg kan godt lide, når historien får liv. Historiebøger og dokumentarudsendelser giver overblikket og en fortælling om alle handlingerne, men en historisk roman giver dig en idé om, hvad de forskellige personer kunne have tænkt eller følt i forbindelse med de mange store og små begivenheder gennem historien. Vi finder ikke ud af, om det forholder sig sådan, men for mig kan en god forfatter give mig et indtryk af, at det var sådan, det hele reelt foregik.

Få historien læst højt

Jeg kan godt lide at slukke fjernsynet og læse en god bog, men min mand kan godt lide fjernsynet. Jeg synes det kan være besværligt at læse samtidig med, at det kører i baggrunden, og derfor har læsningen ind imellem været sat på pause. Noget lydbøger har ændret, for ny kan jeg sidde i sofaen med høretelefoner på og få læst en god historie højt, og samtidig kan han følge med i lige de, han synes er spændende.

Vi kan være sammen og tæt på hinanden, mens vi begge får lige det, vi gerne vil have. Det gør det rigtig rart, og bagefter så har vi noget at snakke om. Ja nogle kvinder har et budget til sko, jeg har et til bøger.

Lydbøger findes på nettet

Min lydbøger finder jeg online. Det er let som intet andet at finde en og så downloade den til afspilning. eg har fundet ud af, at politikenbooks har det klart største udvalg af den slgs bøger, jeg kan lide, og så har de også gode tilbud sammen med nye titler. Derfor starter jeg altid på deres hjemmeside, når jeg skal have noget nyt, og jeg når sjældent til andre sider.

Lige nu er jeg i gang med en bog, og der er to ny, der venter på mig. Det er rart at kunne gøre alle aftener til noget hyggeligt sammen.