Solid, brugbar og pæn

Når man som jeg er på benene det meste af dagen og altid er i gang med et eller andet, når jeg har fri, så er det vigtigt med godt fodtøj, som er holdbart, og ja lidt forfængelig er man jo altid, så det må også gerne være pænt.

De bedste sko

Jeg er vild med Tamaris-sko, og de har heldigvis et stort udvalg mange steder, men priserne er også høje, så da min kollega kom og fortalte mig, at han købte sko til hele familien på en bestemt hjemmeside, og at de også havde et enormt udvalg af Tamaris til hele familien, blev jeg begejstret.

Jeg skyndte mig ind på hjemmesiden, så snart jeg kom hjem og ganske rigtigt, det var fuldstændig som min kollega havde fortalt. Der var et stort udvalg, og jeg fandt let dem, som jeg lige var på jagt efter.

Jeg så prisen og placerede en ordre med det samme, for den pris, de havde mine rødbrune læderstøvler fra Tamaris-sko til, var langt under det, jeg skulle give andre steder.

Der var nu bare tilbage at vente og så håbe på, at mine sko kom frem hurtigt, men også der leverede de langt mere end forventet, for allerede efter et par arbejdsdage fik jeg besked om, at jeg kunne hente min pakke hos pakkeposten lige rundt om hjørnet.

Luksus og lækkert

Jeg var spændt på, om kvaliteten nu også var så god, som de lovede, men min tvivl blev gjort til skamme, og jeg fik ved selvsyn set, at kvaliteten var lige så god som den, jeg kunne få i enhver skoforretning.

Jeg har siden handlet flere sko også til andre familiemedlemmer, og hver eneste gang har de leveret langt mere end forventet. Utroligt de kan gøre det til den pris, men jeg er ikke den, som klager over det, for så får jeg så meget mere for pengene, og sko kan man jo ikke få nok af.