Stort udvalg inden for økologisk te

China Tea House er en af Danmarks største forhandlere af økologisk te. Firmaet har eksisteret siden 1989.

China Tea House er både for dig, der har en stor interesse og passion inden for te og for dig, der gerne vil prøve noget andet end blot en tur i supermarkedet efter en pakke tebreve. Historisk set siges te at have helbredende kræfter og er blevet brugt til helbredelse af syge for mange år siden. Den dag i dag nydes en kop te oftest for hyggens og for smagens skyld.

I sortimentet hos China Tea House finder du et bredt udvalg af mange forskellige slags te, herunder sort te. Den sorte te er fremstillet af fermenterede blade fra kinesiske eller indiske te-træer. Det samme gør sig gældende med blandt andet grøn te og hvid te, men forskellen i smagen stammer fra jordbundsforholdene samt selve processen med fermentering. På den måde er forarbejdningen af teblade en teknik, der gennem mange år er blevet forfinet, således at der den dag i dag eksisterer en masse forskellige smagsvarianter.

For at tilføre mere smag end den, der naturligt opstår under fremstillingen af for eksempel sort og grøn te, kan man tilføje olie eller saft fra frugter. Dette kaldes aroma-te, og hos China Tea House finder du smagsvarianter som blandt andet blodappelsin, solbær/hindbær, citron og mange andre. Denne te er ligeledes økologisk i sin rå form, og de olier, der tilsættes, stammer udelukkende fra økologiske frugter.

Gennem årene er der blevet lagt et stort arbejde i at finde og udvælge den rette te fra teplukkere i Kina. Ejeren af China Tea House har selv oplevet at være med under hele processen fra høst til videreforarbejdning. Hos China Tea House er økologi højt prioriteret. De landbrug, hvorfra firmaet får teen, er både økologiske og bæredygtige. Dette er både for at beskytte miljøet, samtidig med at sikre så høj en kvalitet som overhovedet muligt.