Ud og arbejde i naturen

Bare fordi det ikke er jagtsæson, er ikke ensbetydende med, at der ikke skal arbejdes og trænes. Min skydning holder jeg ved lige i den lokale skydeklub, for jeg går højt op i at være en god skytte. Og hunden skal holdes i gang året rund med træning og lange ture. Det skal være både sjovt og arbejde, og de to ting kan også kombineres. Så han kommer med ud i naturen, og vi får motion, samtidig med, at vi laver noget sammen. Noget vi begge nyder rigtig meget.

Udstyret er altid i fokus

Fordi jeg kommer så meget u, så har jeg styr på mit udstyr hele tiden. Jeg ved, hvornår der er noget, der skal skiftes ud, eller om der er noget, jeg mangler. Så kan jeg få fat i det i god tid inden jagtsæsonen, for der skal jeg være helt klar. Det er jo ikke kun hunden, der skal være klar, eller geværet. Det er også mig. Det gælder om at klæde sig fornuftigt og at have det hele med og lidt til. Hellere et sæt tøj for meget de dage, det ikke regner, end den anden vej rundt.

Så jeg er hele tiden opmærksom, og mangler jeg noget, finder jeg det hos xtragrej.dk, der har det, jeg skal bruge til jagt og bare det at være udenfor. Det er altid der, jeg starter, netop fordi lageret er stort og priserne små. Til dem, der ikke går på jagt: Det er en ret dyr hobby. Men en, der bidder sig fast for livet, så ja, det er det hele værd.

Jeg vil i hvert fald ikke være foruden, men jeg vil heller ikke undvære det rette grej til formålet. Til mig og til hunden. Derfor har jeg igen lige bestilt noget nyt tøj. De gamle bukser var tyndslidte.