Varme i gulvet

Vores badeværelse er egentlig okay. Der er nogle små detaljer, men pengene er ikke til at skifte det hele, så det bliver gulvet, der skal ordnes. Og så vil jeg have gulvvarme. Det har jeg længe drømt om, og endeligt har jeg fået muligheden. Det var bare lige at finde en blikkenslager på amager, så var den klaret. Men der er faktisk flere, end man lige skulle tro, så nu skulle jeg finde en, jeg havde tillid til, og som kunne klare arbejdet, så der ikke længere var kolde tæer på kolde klinker.

Jeg vil nemlig som alle andre gerne have noget,hvor kvaliteten er i orden, og hvor det hele bare virker. Det skal også laves i overensstemmelse med alle regler, så der ikke kommer problemer eller vand under gulvet. Den slags er det vigtigste.

Dem, der kan deres kram

Jeg kiggede rundt og snakkede med nogle stykker. Det kan godt svare sig, for jeg fandt hurtigt frem til dem, der havde det bedste ry og de bedste priser. Det var også dem, jeg valgte at hyre. De vidste alt mo den slags arbejde, og det tog dem ikke lang tid at udføre det heller. Jeg havde troet, det ville tage længere tid, men nej. Gulvet i sig selv var mere tidskrævende end resten.

Men nu er der et smukt gulv med varme, der kan reguleres. Så kan vinteren bare komme an, for det bliver uden kolde tæer om morgenen. Noget jeg allerede glæder mig til. Det er tilsluttet alt som det skal, og så har det sin egen termostat. Det er bare smart på alle måder, og det er et god sted at starte. På sigt kan resten blive fikset efter behov og når vi har flere penge. Jeg ved også, hvilken blikkenslager, der skal gøre det, når tiden er til det.